Menu
Cart 0

News — malay

EAT CAKE TODAY ANJUR 'PERTUNJUKAN KEK 2019' BAGI KEK PILIHAN TERBAIK & TREND 2020

Posted by Eat Cake Today on

Fenomena hiasan seni membuat dan menghias kek dimana Eat Cake Today telah memperlihatkan kek trend popular dan trend terkini yang kreatif dimana telah terjual pertama kali Cake Portal di Malaysia. Pada minggu lepas, mama berkesempatan menghadiri petunjukan pelbagai jenis kek, seni membuat kek, seni keindahan gubahan coklat dan gula serta kek-kek trend terkini yang menjadi pilihan pelanggan.

Read more →

Eat Cake Today Anjur "Pertunjukan Kek 2019"

Posted by Eat Cake Today on

Seperti minggu fesyen di Eropah pada bulan September yang memaparkan busana anggun musim akan datang yang pasti menggegar kota London, Milan, Paris dan New York, ‘Eat Cake Today’ (ECT) mencetuskan kegemparan di persada tempatan dengan platform yang setanding untuk memperlihatkan trend popular dan trend masa depan yang kreatif – SENI MEMBUAT & MENGHIAS KEK.

Read more →

Eat Cake Today Pamerkan Trend Kek Terbaru Dan Terbaik Tahun Depan

Posted by Eat Cake Today on

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Wow siapa punya hari jadi tak lama lagi, mai sini Maha nak tunjukkan korang pilihan-pilihan kek yang terkini dan juga terbaru daripada Eat Cake Today. Bestnya kalau pandai dekorasi kek macam mereka ni memang untung. Tengoklah hasil-hasil kek yang telah menjadi trend dan juga pelbagai rasa ada kat ECT ni.

Read more →

Eat Cake Today Anjur “Pertunjukan Kek 2019” Untuk Perlihatkan Pilihan Terbaik & Trend Kek Bagi 2020

Posted by Eat Cake Today on

Kuala Lumpur, 19 Sept 2019 – Seperti minggu fesyen di Eropah pada bulan September yang memaparkan busana anggun musim akan datang yang pasti menggegar kota London, Milan, Paris dan New York, ‘Eat Cake Today’ (ECT) mencetuskan kegemparan di persada tempatan dengan platform yang setanding untuk memperlihatkan trend popular dan trend masa depan yang kreatif – SENI MEMBUAT & MENGHIAS KEK.

Read more →

Promosi Diskaun 10% Di “Eat Cake Today” Sempena Hari Ibu

Posted by Eat Cake Today on

Hari Ibu akan dirayakan tida lama lagi dan inilah masa untuk kita menunjukkan kasih sayang dan penghargaan kita kepada wanita istimewa dalam hidup kita. Tiada yang lebih manis dan menarik untuk menggambarkan kasih sayang anda selain kek yang cantik dan lazat daripada Eat Cake Today.

Read more →


★ Customer Reviews ★

Real Customer Feedback

4516 reviews
74%
(3341)
17%
(779)
6%
(251)
2%
(81)
1%
(64)
Amazing chocolate cake

It just melts in your mouth! Not too sweet

Not too sweet - Great tasting

It was super yummy!

Nice presentation and taste good

The cake is very pretty and it tastes good. :)

Birthday Cake review

My friends feedback that the cake taste intensive especially it's dense.

Excellent Cake

It was a success getting this cake as my colleague's birthday cake. The cake was so popular, i had to put the takeaway bag on top of table to let people know where it came from.

Thank you very much for prompt delivery and super tasty cake :D