Menu
Cart 0

News — malay

Hargai bakat, kreativiti pembuat kek

Posted by Eat Cake Today on

Kek merupakan satu hidangan terpenting bagi meraikan apa saja sambutan sama ada majlis hari jadi, perpisahan, ulang tahun perkahwinan dan sebagainya.

Ramai pengusaha kek kreatif dalam menghasilkan juadah pemanis mulut itu bagi memenuhi permintaan pelanggan mereka.

Read more →

EAT CAKE TODAY | PAMERAN DAN DEMONSTRASI KEK TRENDING

Posted by Eat Cake Today on

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada korang semua. Mungkin ada yang menyedari saya selalu kongsikan gambar-gambar kek yang menarik dan trending di Instagram Story saya. Walaupun skill saya bukan dalam pembuatan pastry, tapi minat pada hasil seni dan kekemasan itu sangat dekat dengan saya.

Read more →

‘Eat Cake Today’ Cipta Pilihan Kek Terbaik & Bakal Trend 2020, Di Pertunjukan Kek 2019′

Posted by Eat Cake Today on

Bagaikan kegemilangan Minggu Fesyen di Eropah yang mmenggegarkan Kota London, Milan, Paris dan New York,Pertunjukan Kek 2019 juga tidak kurang gahnya dengan memperagakan trend popular dan masa hadapan kek yang kreatif berlangsung di ibu kota baru-baru ini. Pertunjukan ini adalah anjuran portal kek pertama dan terkenal di negara ini iaitu ‘Eat Cake Today’ (ECT).

Read more →

EAT CAKE TODAY PAMER KEK TERBAIK SEMPENA PERTUNJUKAN KEK 2019

Posted by Eat Cake Today on

Assalamualaikum semua.. Bila sebut kek je mesti semua terbayang masa sambutan hari jadi. Tak pun time kenduri kahwin. Tapi korang tahu tak yang kek ni pun ada pertunjukan juga. Ala, macam fesyen jugak ada minggu fesyen week kan. Ha, macam tu la jugak kek ni. Bayangkan pelbagai jenis kek yang cantik dan unik dipamerkan. Mesti terliur tengok kecantikan dan keunikan kek yang dipamerkan tu.

Read more →

Selera Trend Kek 2020

Posted by Eat Cake Today on

"Cantiknya. Sayanglah hendak makan." Begitulah ungkapan yang sering didengar setiap kali seseorang itu dijamu dengan kek sebagai pencuci mulut mahupun hidangan minum petang. Lazimya, kek disediakan ketika majlis hari jadi atau perkahwinan.

Nampaknya selepas ini mungkin tiada lagi kek 'biasa' yang selalu dilihat dalam majlis perkahwinan atau hari jadi kerana kek-kek dihasilkan semakin kreatif. Kek nasi lemak, boba lava, graviti minion antara kek unik yang dihasilkan. Adakah ini akan menjadi trend jenis-jenis kek 2020?

Read more →


★ Customer Reviews ★

Real Customer Feedback

4807 reviews
75%
(3582)
17%
(820)
5%
(260)
2%
(81)
1%
(64)
Nice cake

Good fondant and taste good

Chocolate Salted Caramel Lava Cake 7"

Vegan Choc Cake

I was very pleasantly surprised at how delicious the cake was. Thank you for

review of lemon poppy seed cake

cake taste nice and fresh!

Simply Vegan

Small, simple but the taste was yummy and everyone enjoys it!