Menu
Cart 0

News — malay

Hargai bakat, kreativiti pembuat kek

Posted by Eat Cake Today on

Kek merupakan satu hidangan terpenting bagi meraikan apa saja sambutan sama ada majlis hari jadi, perpisahan, ulang tahun perkahwinan dan sebagainya.

Ramai pengusaha kek kreatif dalam menghasilkan juadah pemanis mulut itu bagi memenuhi permintaan pelanggan mereka.

Read more →

EAT CAKE TODAY | PAMERAN DAN DEMONSTRASI KEK TRENDING

Posted by Eat Cake Today on

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada korang semua. Mungkin ada yang menyedari saya selalu kongsikan gambar-gambar kek yang menarik dan trending di Instagram Story saya. Walaupun skill saya bukan dalam pembuatan pastry, tapi minat pada hasil seni dan kekemasan itu sangat dekat dengan saya.

Read more →

‘Eat Cake Today’ Cipta Pilihan Kek Terbaik & Bakal Trend 2020, Di Pertunjukan Kek 2019′

Posted by Eat Cake Today on

Bagaikan kegemilangan Minggu Fesyen di Eropah yang mmenggegarkan Kota London, Milan, Paris dan New York,Pertunjukan Kek 2019 juga tidak kurang gahnya dengan memperagakan trend popular dan masa hadapan kek yang kreatif berlangsung di ibu kota baru-baru ini. Pertunjukan ini adalah anjuran portal kek pertama dan terkenal di negara ini iaitu ‘Eat Cake Today’ (ECT).

Read more →

EAT CAKE TODAY PAMER KEK TERBAIK SEMPENA PERTUNJUKAN KEK 2019

Posted by Eat Cake Today on

Assalamualaikum semua.. Bila sebut kek je mesti semua terbayang masa sambutan hari jadi. Tak pun time kenduri kahwin. Tapi korang tahu tak yang kek ni pun ada pertunjukan juga. Ala, macam fesyen jugak ada minggu fesyen week kan. Ha, macam tu la jugak kek ni. Bayangkan pelbagai jenis kek yang cantik dan unik dipamerkan. Mesti terliur tengok kecantikan dan keunikan kek yang dipamerkan tu.

Read more →

Selera Trend Kek 2020

Posted by Eat Cake Today on

"Cantiknya. Sayanglah hendak makan." Begitulah ungkapan yang sering didengar setiap kali seseorang itu dijamu dengan kek sebagai pencuci mulut mahupun hidangan minum petang. Lazimya, kek disediakan ketika majlis hari jadi atau perkahwinan.

Nampaknya selepas ini mungkin tiada lagi kek 'biasa' yang selalu dilihat dalam majlis perkahwinan atau hari jadi kerana kek-kek dihasilkan semakin kreatif. Kek nasi lemak, boba lava, graviti minion antara kek unik yang dihasilkan. Adakah ini akan menjadi trend jenis-jenis kek 2020?

Read more →


★ Customer Reviews ★

Real Customer Feedback

4266 reviews
74%
(3151)
17%
(733)
6%
(237)
2%
(81)
2%
(64)
Icilicious!

My guests enjoyed it although we had to wait a while before we could get the knife in despite dipping the knife in hot water. We managed to dig into the first two-thirds of the cake and the remaining lower part required some effort to slice into.

Rich and decadent

Loved this cake! Full of flavour and it isn't too sweet. The 9inch was enough to feed more than 10 of us. Would definitely order again.

Niceeee

The smell and taste is surprisingly great. Highly recommended

Delicious refresh moist cake

The cake was a hit with colleagues, like it to be refreshing and tangy and a bit crunchy while biting the poppy seed.

Delicious Chocolate Salted Caramel Cookie Cake

Another delicious cake has been delivered by Eatcaketoday to our office - this time we had the 10 inch Chocolate Salted Caramel Cookie Cake. This was shared between over 30 of us and it was fabulous.
You always know you are going to get a super fresh cake delivered on time when you order from Eatcaketoday.