icon icon
Menu
Cart 0

Resepi Kek Cheese Yang Meriahkan Suasana

Posted by Eat Cake Today on

Keju merupakan kurniaan alam semesta yang digabungkan dengan teknik manusia beribu tahun berdepan cabaran pengisian perut. Begitu juga dengan kek keju atau gelaran lebih popular kek cheese. Samada nama kek keju, kek cheese, mahupun cheesecake, sifat yang berprotein tinggi tidak berubah. Inilah nilai khasiat yang membina otot-otot kita, sumber tenaga yang memang pilihan turun temurun bersama-sama dengan telur. Kek cheese menggunakan kedua-duanya. Kini, anda boleh menempah kek cheese melalui Eat Cake Today. Kek delivery kami menjanjikan penghantaran kek dalam masa 4 jam.

Berikut adalah senarai produk kek cheese:

1. Golden Durian King Cheesecake

Golden durian cheesecake adalah salah satu resepi kek cheese yang tidak mengandungi telur. Kek ini juga tidak dibubuh gula tetapi menggunakan ulas durian yang bermutu tinggi. Dihiasi dengan bentuk durian di permukaan atas untuk melambangkan raja buah-buahan yang lain daripada yang lain ini.

2. The Modern Duke's Pudding Oreo Cheesecake 7"

Kek cheese ini direka secara eksklusif oleh Pemenang Anugerah Chef Pastry, Daniel Tay dan terpilih sebagai cheesecake terbaik oleh Time Out Singapura. Semua kek cheese tersebut dibuat dari bahan berkualiti premium yang diimport dan tidak mengandungi perasa dan pengawet tiruan tambahan. Satu kek cheese yang disahkan sepenuhnya HALAL oleh JAKIM Malaysia.

3. Naughty and Nice Chocolate Cheesecake 7"

Tidak dapat memutuskan antara berkelakuan nakal atau baik? Biarkan kek ini menjadi penyelamat anda, dan tunduk pada rasa yang kaya dengan kelazatan kek coklat cheese ini, berlapis dengan mousse coklat couverture premium surgawi! Satu lagi kek cheese dari Daniel Tay yang juga ditanggung HALAL.

4. Blueberry Cheesecake 9"

Kek cheese simple ini boleh menarik perhatian pencinta minimalis. Blueberry cheesecake memang merupakan sejenis kek cheese yang boleh menenangkan hati yang terlalu rancak dengan rentak kehidupan bandar. Cuba sekali pasti mau lagi!

5. Lemon Cheesecake 9"

Cara buat cheesecake yang bertemakan masam manis ini selaras dengan pasangan yang dilamun cinta. Namun jangan pula silap hantar mesej bahawa masam itu bertujuan untuk mengatakan cinta yang tidak terjadi, sebaliknya, campuran masam manis boleh naikkan taraf cinta ke satu tahap yang lebih tinggi.

6. Marble Cheesecake 9"

Kek marble cheese ini menggunakan dasar Ritz cracker, dengan perisa vanilla yang disukai ramai. Satu lagi cheesecake dengan resepi kek cheese simple. Anda pasti dapat menikmati keenakan yang betul tahap kemanisannya.

7. Original New York Cheesecake Bites


Sekiranya anda menggemari cheesecake, pasti ini akan menjadi kegemaran anda yang baru! Asas tepung oat dengan keju krim Amerika asli yang kaya dan halus yang dipanggang hingga sempurna dengan lapisan aprikot. Asas renyah dan tekstur lebur dalam mulut akan menjadikan anda lebih gembira. Bukan hanya enak dimakan, tetapi juga senang dihidangkan! Tiada siapa yang akan tahan original New York cheesecake bite yang enak ini.

 

8. Biscoff Cheesecake 9"

Tekstur kaya berkrim yang bakal menjerit Biscoff untuk setiap gigitan! Cheesecake Vanilla yang dibakar dengan Biscoff Jam dan Biscoff Cookie di pangkalan Ritz cracker. Cheesecake Biscoff yang ringkas ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja yang cukup bernasib baik untuk mendapatkan sepotong!

Pautan koleksi kek cheese Eat Cake Today: https://www.eatcaketoday.com/collections/cheesecakes

Tunggu apa lagi? Kunjungi laman kek cheese delivery kesukaan orang ramai ini untuk penempatan. Kami sedia berkhidmat untuk anda.


Share this post← Older Post Newer Post →