icon icon
Menu
Cart 0

Kek Brownies Yang Disukai Ramai Untuk Tempah Online

Posted by Eat Cake Today on

Brownie dinamakan sempena penampilan yang berwarna perang, lazimnya warna perangnya datang dari coklat, namun bukan saja kecantikan luaran sahaja, isinya yang begitu mengundangkan selera pasti juga menawan hati. Maka dihasilkan juga brownie cake untuk menggunakan kelazatan kombinasi ini sebagai salah satu watak utama Eat Cake Today dalam senarai pasaran. Kek Brownie merupakan satu pilihan anda untuk menjayakan sebarang kenduri, khasnya birthday party.

Perkhidmatan cake delivery Eat Cake Today tentu akan membantu anda memperoleh kek dengan mudah dengan penempahan atas talian.

Stacked Brownies
Brownies | Stacked Brownies | Brownie Cake Delivery KLBrownie disusun tinggi bagaikan bangunan tersergam megah. Dihiasi dengan buah berry menyerikan tindihan brownie pasti akan menambah kemeriahan ketika dihidangkan.

Birthday Brownie Tower 8"

Tidak ada sesiapa yang boleh menolak pelawaan dari brownie yang sedap ini. Kejutkan pencinta brownie dengan menara brownies ulang tahun asli ini yang dibakar dengan coklat gelap, tidak terlalu manis kaya dengan khasiat, sangat sesuai untuk menyambut ulang tahun.

Brownie Mixture Box 8"

Kayangan baru untuk semua pencinta brownies. Bosan dengan brownie biasa yang selalu anda makan? Cubalah Kotak Campuran Brownie ini di mana anda boleh mendapatkan brownies dengan 8 topping yang berbeza. Kekenyalan brownie akan membuatkan anda ingin mendapatkan lebih banyak!

Happy Together Brownie Box 8"

Kotak Brownie ini mengandungi 4 pilihan topping, iaitu dengan serbuk Biscoff, Hazelnut, Original dan Cranberry. Tidak hanya sesuai untuk menjadi hadiah, ia juga sesuai untuk makan bersama, rehat mesyuarat pejabat, rehat minum petang atau semasa mesyuarat pejabat.

Nutella Brownies 10"

Sekiranya anda penggemar rasa Nutella, anda pasti akan menyukai Nutella Brownie ini. Ini merupakan brownies coklat gelap dengan Nutella yang dilapiskan dengan hazelnut cincang di atasnya. Kerangupan hazelnut dan keragaman brownies ini akan membuatkan anda ingin mendapatkan lebih banyak. Pilihan yang bijak untuk perayaan dan semua orang akan menyukainya!

Tunggu apa lagi? Segera melawati laman web untuk mendapatkannya dalam tempoh empat jam di sini: https://www.eatcaketoday.com/collections/brownies


Share this post← Older Post Newer Post →