Menu
Cart 0

Kek Tornado ‘Viral’ 2020 Yang Anda Mesti Cuba Try!

Posted by Eat Cake Today on

Kek coklat merupakan kek kegemaran seisi keluarga, tak kira orang dewasa mahupun anak kecil. Katanya kek tornado ini tengah viral. Pernah tak korang cuba kek viral terkini? Kalau belum, bagi yang memang suka coklat, kek tornado akan menjadi kek kegemaran baru anda! Kek tornado ini ialah kek coklat moist yang ditambah dengan topping coklat yang meleleh. Kalau sekali dah makan, awak akan tak boleh stop dan nak makan lagi.

Chocolate Tuxedo Cake 9”

Kek tornado bukan sekadar dengan kek yang biasa. Lihat saja gambar ini, tipulah kalau cakap tak terliur. Sebelum ini, bahan asas menggunakan coklat sahaja tapi sekarang direvolusikan dengan tambahan cheese dalam kek tersebut.

Kek Tornado mempunyai tiga lapisan, iaitu kek coklat, lapisan cheese dan cukup lengkap dengan coklat ganache yang mewah. Bukan sahaja kek tornado ini lembap malah kek ini moist dan cair dalam mulut. Sementara itu, baker Eat Cake Today menggunakan coklat yang premium untuk membuat kek ini.

Selain daripada design yang lebih elegen dan kemas, kek tornado yang sangat moist dan kaya dengan coklat sesuai untuk dinikmati bersama kawan-kawan dan keluarga!

Apa lagi yang paling best? Eat Cake Today boleh memenuhi idaman anda! Eat Cake Today dapat hantar kek tornado viral ini ke depan rumah anda! Bukan kek tornado saja yang Eat Cake Today ada, kami juga memberi pelbagai pilihan kek coklat. Kalau nak tengok koleksi mega kek coklat yang moist-moist belaka ramai boleh klik di sini: https://www.eatcaketoday.com/collections/flavour-chocolate


Share this post← Older Post Newer Post →

★ Customer Reviews ★

Real Customer Feedback

11946 reviews
79%
(9410)
15%
(1794)
4%
(504)
1%
(141)
1%
(97)
36 assorted cream puff
A good choice for tea time!
Not sweet
excellent taste
Best cake ever